Verzoek om persoonlijk advies

easyFlowM:
morsvrij, snel en eenvoudig

Het in de praktijk bewezen CTS-systeem voor veilige en effectieve gewasbeschermingstoepassingen

  • Snel vullen
  • Nauwkeurig doseren
  • Geen vlekken, geen druppels

U bepaalt welk middel er in de tank komt

Met de easyFlow-adapter kunt u alle soorten vloeibare gewasbeschermingsmiddelen uit alle soorten verpakkingen van alle merken gebruiken. Zo bepaalt u zelf hoe u uw gewassen beheert.

Geen vlekken, geen druppels

Als CTS-systeem van het eerste uur is de easyFlow zijn tijd vooruit. Milieubescherming en arbeidsveiligheid van het hoogste niveau. Voor u, voor uw gewassen, voor iedereen.

Het systeem dat zich aan uw behoeften aanpast

Kies voor easyFlow als basisuitrusting voor uw nieuwe veldspuit of gebruik easyFlow voor de veldspuiten die u al hebt. Of kies voor het complete mobiele systeem. bijvoorbeeld voor op uw akkers of in uw boomgaarden.

Het vullen van uw veldspuit opnieuw uitgevonden

Kent u easyMatic?

Dat is de grote broer van easyFlow. Vaten van 45l met slimme chips in een uniek statiegeldsysteem met een maximale gebruiksvriendelijkheid.

Hele verpakking of 2,8l: Professioneel doseren en mengen

Het perfecte spuitmengsel klaarmaken was nog nooit zo eenvoudig

Wie kent het niet: 17,8 liter product aan 1500 liter water toevoegen. Voorheen betekende dat: drie jerrycans in de vultrechter op de veldspuit, dan de maatbeker op de grond of ergens anders neerzetten, nauwkeurig richten en de afgemeten hoeveelheid erbij gieten. Maatbeker reinigen, opbergen. Geopende verpakking weer sluiten.

Met easyFlow kunt u kiezen tussen een volledige of gedeeltelijke lediging. Draai simpelweg aan de rode hendel, laat de exacte hoeveelheid in de maatbeker lopen, de exacte hoeveelheid in de maatbeker laten lopen, op afzuigen zeggen, klaar. De universele adapter kunt u tot het volgende gebruik op de verpakking laten zitten.

• praktisch
• nauwkeurig
• efficiënt

Leegmaken, doseren en reinigen in één handeling

easyFlow is een echt multitalent en heeft het werken met gewasbeschermingsmiddelen gerevolutioneerd

Het vullen van de veldspuit was voorheen een omslachtig proces. De dop losdraaien, het lipje verwijderen, de verpakking leegmaken, de verpakking spoelen en de verpakking verwijderen. Daarbij was constant het risico aanwezig op puntemissie, morsen of spatten. Met easyFlow is het vulproces eenvoudig en wordt het risico op het morsen van kostbare gewasbeschermingsmiddelen tot een minimum beperkt. Bovendien is een volledige veiligheid voor de gebruiker gewaarborgd

• morsvrij
• nauwkeurig
• milieuvriendelijk

Tempo, tempo: de Chucker is de turbo voor de easyFlow

Een verpakking leegmaken ging nog nooit zo snel

De onderdruk in het systeem waarborgt een snelle lediging van de verpakkingen. De gepatenteerde Chucker zorgt voor de benodigde luchttoevoer. Op die manier gaat het leegmaken twee keer zo snel. Het kleine gat dat door de Chucker in de verpakking ontstaat, zorgt tevens voor het verplichte ‘onbruikbaar maken’ van de verpakking, conform het PAMIRA-systeem.

• supersnel
• veilig
• conform de wet

Inschrijving

Vraag nu easyFlow info aan!

Vraag hier uw persoonlijke informatie aan en leer nuttige sollicitatietips.

Wij bellen u ook graag terug!

 

(*) Required fields


easyFlow is een product van agrotop